Bine ați venit la Pawwwsome! – Experiența unica pentru companionul tău cu patru picioare!

La Pawwwsome, înțelegem că câinele tău este mult mai mult decât un animal de companie. Este un membru al familiei, un companion loial care merită tot ce e mai bun. De aceea, suntem încântați să vă prezentăm cutia noastră de abonament dedicată câinilor, o experiență unică concepută pentru a-l umple de fericire pe prietenul cu patru picioare.

Cine suntem noi

Suntem o echipă pasionată de câini, iubitori de animale de companie și experți în produse pentru câini.Cu dragoste pentru companionii noștri canini, am creat PawwwsomeBox cu scopul de a ne împărtăși pasiunea oferind produse de înaltă calitate, atent selectate pentru a satisface nevoile și dorințele fiecărui câine.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este simplă: să facem viața câinelui dvs. mai fericită, mai sănătoasă și mai distractivă. Credem cu tărie că fiecare câine merită să fie răsfățat, motiv pentru care ne angajăm să vă oferim o selecție excepțională de jucării, treaturi, accesorii și produse de îngrijire, toate livrate direct la ușa dvs. în fiecare lună.

Ce vă puteți aștepta de la cutia noastră cu abonament

În fiecare lună, echipa noastră de experți în produse pentru câini caută și selectează cu grijă o combinație unică de produse de calitate superioară. De la jucării stimulante care încurajează activitatea fizică, la gustări delicioase și nutritive, până la accesorii practice și produse de îngrijire special alese, cutia noastră este concepută pentru a stimula, distra și avea grijă de câinele dvs. într-un mod excepțional.
Fiecare lună, vei avea surpriza de a descoperi împreună cu câinele tau cutiile tematice pregătite cu grijă de către echipa noastră pasionată!
Efectul de surpriză este garantat pentru catelul tau ! (pentru tine de asemenea!)

Pawsome

De ce să alegeți Pawwwsome box ?

Calitate superioară

Nu facem niciodată compromisuri în ceea ce privește calitatea. Fiecare produs pe care îl selectăm este testat și aprobat de câinii noștri.

Personalizare

nțelegem că fiecare câine este unic. De aceea, cutia noastră oferă o varietate de produse adaptate diferitelor dimensiuni și preferințe.

Livrare convenabilă

Uitați de bătăile de cap ale cumpărăturilor pentru animalele de companie. Primiti cutia dvs. direct la ușă, în fiecare lună.

Angajament față de binele animalelor

O parte din fiecare abonament este dedicată organizațiilor de caritate care lucrează pentru bunăstarea animalelor.

Alătură comunității Pawwwsome și oferă câinelui dvs. atenția pe care o merită. Pentru ca fiecare coadă care se mișcă este o poveste de iubire.